”Celentano” președinte. Ce le-ar face parlamentarilor români, dacă ar fi șef de stat

Ultima actualizare: 09-10-2019 10:01

Actorul Adrian Văncică spune că, dacă prin absurd ar fi președinte al României, unul dintre primele lucruri pe care l-ar face ar fi să-i oblige pe parlamentari să fie testați psihologic.

Actorul care îl joacă pe ”Celentano” în serialul ”Las Fiebrinți”, difuzat la Pro TV, a acceptat jocul de imaginație propus de corespondentul Pro TV Vitalie Cojocari, care l-a provocat să se gândească la câteva măsuri pe care le-ar lua dacă ar fi șeful statului.

Adrian Văncică: ”Testări psihologice, toți din Parlament. Păi stai mă, tu dai testare psihologică dacă dai de permis, să conduci o mașină, și nu dai testare psihologică când conduci o țară? După aia le-aș da și un examen de limba și literatura română. Mă, trebuie să știi și tu, ești în Parlamentul României? Trebuie să știi și tu un pic de Eminescu, de Caragiale.”

Vitalie Cojocari: Doar parlamentarii?

Adrian Văncică: ”Și Guvernul. I-am băgat pe toți. Bă, tu ești român, da? Nu știu, mă, să vorbească în limba română. Sunt unii care omoară acuzativul. Băi, mai întâi stai acasă și învață limba română și după aia vino aici, te rog frumos, ca să intri tu într-o încăpere unde este steagul României, da? Hai!
Pentru că România trebuie condusă de cineva, am pretenția ca cine o conduce să știe și alte limbi străine, nu doar româna. Dar măcar să știe limba română foarte bine. E jenant, mă!”

Întrebat dacă s-a gândit vreodată să intre în politică, precum actorul Volodimir Zelenki, care a câștigat recent alegerile prezidențiale din Ucraina și a deveni președinte, Văncică a dat un răspuns ... românesc.

Dacă te bagi în troacă te mănâncă porcii. Nu am răbdare. M-am învățat să tranșez lucrurile rapid. Ori într-un sistem politic lucrurile nu se întâmplă repede. Trebuie să faci dosare, trebuie să faci studii, trebuie să ridici mâna, trebuie să-i convingi pe ăia. Eu n-am atâta răbdare. Lucrurile sunt simple.” - a spus ”Celentano”.

Vedeți AICI INTEGRAL interviul acordat de Adrian Văncică ”Celentano” corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari!

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO