Andra Gogan dezvăluie cât de mult a afectat-o scandalul cu alți vloggeri, în 2018: "Plângeam pentru că familia mea suferea"

Ultima actualizare: 15-07-2020 22:30

Vloggerița Andra Gogan a dezvăluit, într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari, cum a fost afectată ea și fratele său de scandalul în care a fost implicată cu alți vloggeri, în 2018, și cum putem trece peste hate-ul din online.

Andra Gogan a mărturisit, în cadrul emisiunii ”Interviurile lui Vitalie”, difuzată exclusiv pe www.stirileprotv.ro, că Răzvan Gogan s-a îmbolnăvit atunci când ea și fratele ei au fost atacați de alți vloggeri, printre care s-a numărat și Selly, după ce au lansat piesa "Stricați o generație".

Vloggerița a recunoscut că nu se aștepta ca piesa respectivă, al cărei mesaj era ca vloggerii și influencerii să țină cont de faptul că mesajul lor ajunge de cele mai multe ori la copii, să aibă un astfel de impact.

Andra Gogan: Fratele meu s-a îmbolnăvit

 

Vitalie Cojocari: Ai spus mai devreme că au încercat niște vloggeri să vă doboare. Ce înseamnă asta?
Andra Gogan: La început, toți vlogerii am fost ca o familie, pentru că eram foarte puțini, 10 maxim. În perioada aceea, eu aveam o creștere de 3000 de abonați pe zi, în timp ce alți vloggeri, care acum sunt foarte sus, aveau 500 de abonați pe zi. Și chiar se mirau cum eu cresc foarte repede. A fost o perioadă în care au încercat să nu mai existăm pe Youtube și nu am avut niciun susținător dintre vloggeri. Și atunci când vine tot poporul să te atace, ca vlogger, ai șanse foarte mari să pici psihic și să pici din cauza hate-ului.

Ceea ce nu au știut ei este că noi am fost o familie modestă, dar noi am început să cântăm de la 3 ani, și am muncit mult, am urcat treptat câte o treaptă. Nu am ajuns faimoși peste noapte.

Vitalie Cojocari: Concret, ce s-a întâmplat?
Andra Gogan: Amintiri plăcute. Noi am făcut o piesă în care am încercat să atenționăm vloggerii că se uită foarte mulți copii la ei. S-a numit Stricați o generație. Cum online-ul poate strica generații, dacă nu ai grijă, ca părinte, la ce se uită copilul tău, atunci nu este ok. Cum influencerii și vloggerii sunt cumva tutorii de pe Internet, chiar dacă nu suntem ca niște profesori, adică dacă eu spun ceva, ei s-ar putea să mă asculte, pentru că mă văd pe mine ca pe un exemplu. Vloggerii trebuie să înțeleagă că, deși nu sunt ei profesorii sau educatorii, copiii ascultă foarte mult de ei. Aceasta a fost mesajul nostru, oamenii ne-au ascultat, s-a creat discuție pe Internet. N-am crezut că o să se creeze așa mare discuție, cineva s-a simțit puțin prea tare. Au fost vloggeri care s-au simțit din piesa noastră, nu dau nume, pentru că acum suntem în relații bune. Noi am continuat, dar am avut o perioadă destul de tristă. Bunica citea toate comentariile, mama era foarte tristă, fratele meu s-a îmbolnăvit de la supărare, a avut o boală urâtă. Eu am fost puternică, dar plângeam pentru că părinții mei sufereau. Dar, am mers mai departe și drumul meu a fost TikTok. Această aplicație în care oamenii nu vin ca să facă bani, aici am rămas singură, printre Youtuberi.

Urmăriți în VIDEO, de la minutul 24.30, sfaturile vloggeriței Andra Gogan pentru cei care vor să facă față hate-ului din online.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO