Ce se va intampla in Romania cu Orbit dupa ce Wrigley a decis sa renunte la brand in Marea Britanie

Ultima actualizare: 21-02-2015 07:07
Orbit, Wrigley

Wrigley renunta din luna ianuarie a anului viitor la brandul gumei de mestecat Orbit, care va fi incorporat in brandul Extra, compania urmand sa lanseze si doua noi arome, potrivit portalului talkingretail.com.

UPDATE: "Aceasta marca va fi redenumita in Extra doar in Marea Britanie si in Irlanda, iar masura nu va avea un impact asupra piatei din Romania", ne-a comunicat Wrigley. "Aici, Orbit continua sa fie cel mai important si mai apreciat brand din portofoliul Wrigley", au mai precizat reprezentantii companiei.

"2014 a fost un an de un succes incredibil pentru Extra. Aducerea Orbit sub umbrela Extra si imbunatatirea ofertei vor favoriza continuarea cresterii", a declarat directorul de marketing al produselor Wrigley pentru ingrijire orala, Sue Cobbledick.

In 2015, brandul Extra va beneficia de o investitie in valoare de 15 milioane de lire sterline pentru marketing şi un nou look. Astfel, noile Extra Peppermint si Spearmint vor fi inscriptionate cu mesajul "Noul nume al Orbit".

Masura coincide cu lansarea a doua noi arome in cadrul gamei Extra, Strawberry şi Bubblegum, care vor avea rolul sa atraga cumparatori mai tineri pentru aceasta categorie si sa profite de interesul in crestere al consumatorilor pentru produsele de ingrijire orala si cu arome de fructe.

Lansarea va fi sustinuta printr-o campanie de publicitate la televiziune pe o perioada de 16 saptamani, care va reaminti beneficiile aduse de guma de mestecat fara zahar pentru protejarea danturii intregii familii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO