VIDEO. Un deputat argentinian a început să își pipăie soția în timpul unei sesiuni parlamentare online

Ultima actualizare: 26-09-2020 11:10
Juan Emilio Ameri

Un deputat argentinian a fost suspendat joi pentru că, în timpul unei sesiuni parlamentare prin videoconferinţă, a apărut într-o postură indecentă alături de iubita sa, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Pe ecranul uriaş instalat în parlament, în cursul acestor şedinţe unde doar o parte dintre deputaţi sunt prezenţi fizic şi în timp ce unul dintre ei lua cuvântul, o femeie a apărut într-o secţiune a ecranului alături de deputatul Juan Emilio Ameri.

Potrivit Daily Star, deputatul din provincia Salta (nord-est), care în acel moment era în plină şedinţă, a început să-i umble iubitei pe sub tricou şi să o sărute pe sânii îmbunătățiți în urma unei intervenții chirugicale.

Sesiunea parlamentară a fost mai întâi întreruptă, apoi suspendată, de către preşedintele parlamentului Sergio Massa.

'De-a lungul acestor luni de telemuncă am trăit diferite situaţii: un deputat a adormit, un altul s-a ascuns, dar astăzi am trăit o situaţie care depăşeşte regulile bunei cuviinţe a acestei instituţii', a declarat Massa.

Confuz, Ameri a încercat să-şi ceară scuze, explicând că el credea că nu era conectat în acel moment.

Intervievat de canalul informativ argentinian Todo noticias, deputatul - membru al coaliţiei guvernamentale Frente de Todos al preşedintelui de centru-stânga Alberto Fernandez - a spus că nu intenţionează să-şi depună mandatul.

'Voi aştepta să decidă colegii mei în comisie şi apoi voi vedea', a spus el, scuzându-se din nou pentru 'regretabilul accident' din cauza unei conexiuni de internet defecte. 'Semnalul a revenit şi s-a reconectat automat, aşa cum se întâmplă de obicei', a spus el. 'Nu ar fi trebuit să se întâmple şi mi s-a întâmplat tocmai mie', şi-a exprimat el din nou regretul.

Imaginile au fost vizualizate de sute de mii de ori în ţară, fiind deseori însoţite de comentarii acerbe.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO