VIDEO. Cuplu de studenţi, exmatriculat după ce tânăra l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei în public

Dată publicare: 13-03-2021 21:35
Dată actualizare: 13-03-2021 21:48


VIDEO. Cuplu de studenţi, exmatriculat după ce tânăra l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei în public

Universitatea din oraşul pakistanez Lahore a exmatriculat un cuplu de studenţi, după ce tânăra l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei în campus, în public, iar în social media au apărut imagini cu momentul respectiv, informează News.ro.

Tânăra poate fi văzută în filmuleţ punând un genunchi la pământ, oferind un buchet de flori şi cerându-l pe iubitul ei în căsătorie. Ea s-a ridicat apoi şi a fost îmbrăţişată de iubitul său, în uralele celor prezenţi.

 

 

Potrivit presei internaţionale, cuplul a fost exmatriculat pentru că a “încălcat regulile universităţii”.

Universitatea a anunţat, într-un comunicat, că tinerii un s-au prezentat la o şedinţă disciplinară şi au fost exmatriculaţi pentru “încălcarea gravă a codului de conduită”.

Cei doi tineri au refuzat să îşi creară scuze. “Nu am făcut nimic rău şi nu ne pare rău de ce am fcut”, a notat Hadiqa Javaid în social media.

“Ne poate explica cineva ce am făcut rău prin cererea în căsătorie în public la universitatea din Lahore?”, a reacţionat şi logodnicul tinerei, Shehryar Ahmed, menţionând că în trecut au procedat şi alte cupluri ca el şi iubita sa.

În Pakistan, gesturile de afecţiune în public ale cuplurilor, indiferent dacă este vorba de persoane căsătorite sau necăsătorite, sunt considerate inacceptabile.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO