”Victima” lui Neymar, apariție la TV. Ce reacție ar fi avut când i-a cerut să poarte prezervativ

Ultima actualizare: 06-06-2019 18:16
najila trindade
SBT Jornalismo

Femeia care îl acuză pe starul brazilian Neymar, în vârstă de 27 de ani,  de viol a apărut pentru prima dată la TV unde și-a susținut din nou acuzațiile.

O tânără de 26 de ani, din Brazilia, care a depus o plângere la un comisariat din Santo Amaro, în apropiere de Sau Paulo, susţinând că a fost violată de Neymar, pe 15 mai, într-un hotel din capitala Franţei, a apărut pentru prima dată în public în cadrul unui interviu televizat în Brazilia, relatează BBC.
 

Acuzațiile la adresa lui Neymar, lansate de Najila Trindade
 

Najila Trindade susține că a fost atacată și violată de Neymar într-un hotel din Paris. Neymar, cu un salariu de peste 36 de milioane de euro, a respins acuzațile, făcând publică o conversație de pe Whatsapp prin care încearcă să-și dovedească nevinovăția.

În interviu, Najila Trindade a relatat că a fost atrasă de fotbalistul brazilian și a vrut să întrețină relații sexuale cu el. A mărturisit că a fost dusă cu avionul la Paris și cazată la un hotel pe cheltuiala lui Neymar.

A povestit că inițial era dispusă să facă sex cu jucătorul în condițiile în care acesta ar fi folosit un prezervativ. Neymar a refuzat prezervativul, a devenit agresiv și a violat-o, susține femeia. I-a cerut să se oprească, dar acesta nu a făcut-o, potrivit interviului acordat.

Najila susține că nu se aștepta ca Neymar să fie atât de agresiv, ”complet diferit față de băiatul pe care am ajuns să-l cunosc prin mesaje”.
 

Ce apare în video-ul din camera de hotel
 

Najila Trindade, mamă, model și studentă de design interior, a făcut publică și o filmare realizată de ea, în care ar apărea o altercație între ea și Neymar.

În video un bărbat și o femeie apar întinși pe un pat, femeia se ridică și îl lovește pe bărbat peste față, bărbatul se apăra cu picioarele. Femeia se aude strigând: ”Te voi lovi și știi de ce. Pentru că m-ai bătut ieri”, sugerând că filmarea este de la o a doua întâlnire. Neymar a confirmat că s-a întâlnit de două ori cu
Najila Trindade.

Neymar a respins toate aceste acuzații. Tatăl fotbalistului a negat și el acuzaţiile, afirmând că Neymar "este victima unei tentative de şantaj financiar". "Avem toate documentaţia pentru a demonstra asta", a mai spus tatăl jucătorului.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO