Unde se va ajunge? Hindusii platiti sa ii omoare pe crestini!

Ultima actualizare: 14-05-2012 05:28
Unde se va ajunge? Hindusii platiti sa ii omoare pe crestini!

In India, se ofera recompense in bani, mancare sau alcool hindusilor extremisti, pentru a omori crestinii si a le distruge casele. Toate aceste orori se petrec in estul Orissei, sustin asociatiile de voluntari.


"Pretul vehiculat pentru uciderea unui pastor este de 250 de dolari" povesteste Faiz Rahman, presedintele unei organizatii care a construit mai multe orfelinate in Orissa.

Cei care distrug casele crestinilor din India primesc drept recompensa alcool de import, sunca de pui si arme, iar cateodata primesc cherosen sau petrol.

Recent, Orissa s-a confruntat cu un val nemaintalnit de crime, fiind omorati cel putin 70 de crestini, potrivit Bisericii Catolice. Mii de case au fost devastate, sute de biserici si lacase de cult au fost distruse si incendiate.

Un grup de preoti catolici din Orissa au dezvaluit ca aceste violente sunt o mica parte dintr-un plan sumbru care prevede distrugerea crestinismului din statul indian pentru a face loc religiei hinduse.

Orissa are 36 de milioane de locuitori. 94% dintre acestia sunt hindusi, iar crestini sunt doar 2%. Primul incident grav a avut loc in 1999, cand un misionar australian si fiii sai au fost arsi de vii de catre un grup hindus.

Unde crezi ca se va ajunge? Spune-ti parerea aici


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO