Un vehicul de transport public a explodat. 7 morți și cel puțin 11 răniți

18-02-2020 09:49


explozie columba

Explozia unui vehicul de transport public care circula luni seara pe o şosea din sud-vestul Columbiei s-a soldat cu 7 morţi şi 11 răniţi, au anunţat autorităţile care au exclus ipoteza unui atentat, informează marţi AFP.

Camioneta a explodat la Rosas, în departamentul Cauca, avariind alte vehicule, a declarat un responsabil militar, generalul Jorge Hoyos, în timpul unei conferinţe de presă, transmite Agerpres.

Într-o primă etapă, Avocatul poporului a condamnat pe Twitter un presupus "atentat cu maşină capcană", "un act orb şi plin de cruzime", la fel ca Biroul local pentru drepturile omului al Naţiunilor Unite, însă această versiune a fost imediat dezminţită de înaltul comandament militar columbian.

"Nu este un atentat, este un vehicul de transport public care se îndrepta din Pasto spre Cali şi care a explodat în mers", a declarat generalul Hoyos, aflat în oraşul Popayan din sud-vestul Columbiei. Potrivit generalului, un incendiu s-a propagat la maşinile din faţa şi din spatele camionetei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO