Un roman a murit pe o pista de schi din statiunea bulgara Bansko


Ultimul update: Luni 23 Februarie 2015 07:03
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2015 16:56
Categorie: Stiri externe
ski

Un schior roman a murit vineri in Bulgaria, in urma unui incident care a avut loc pe o pista din statiunea bulgara de schi Bansko, scrie presa bulgara. Tanarul avea varsta de 26-27 de ani.

Serviciul de salvamont din Bansko a fost alertat vineri, catre ora locala 11.00 (11.00, ora Romaniei), potrivit Mediafax.

Tanarul a cazut pe pista de schi numarul 11, care coboara din varful Muntelui Todorka pana in Valea Plato, precizeaza site-ul.

Romanul a fost transportat de urgenta la un spital din localitatea Razlog, insa medicii nu au reusit sa-l salveze, scrie agentia Focus News.

Tanarul a murit la spital din cauza ranilor grave pe care le-a suferit in urma caderii, precizeaza agentia.

Spitalul din Razlog a anuntat ca schiorul nu s-a lovit de vreun stalp sau alt obiect, precizand ca ranile grave pe care le prezenta au fost cauzate de viteza mare cu care schia si de impactul la cadere, precizeaza Focus.

Tanarul se afla in soc traumatic si prezenta o hemoragie interna, scrie site-ul Novinite, potrivit caruia cauza cea mai probabila a mortii ar fi hemoragia interna si o fractura la nivelul coloanei vertebrale.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO