Un OZN a inchis un aeroport din China

Dată publicare: 09-07-2010 00:00
Dată actualizare: 09-04-2012 04:40


OZN in China

Un aeroport din China a fost inchis de urgenta dupa ce controlorii de trafic din turnul de comanda au zarit pe radare un OZN care venea spre ei. Aterizarile si decolarile au fost suspendate timp de o ora.

S-a decis oprirea la sol a tuturor avioanelor de pe aeroportul din Hangzhou, provincia Zhejiang, situat in partea de vest a Chinei. Nimic nu a miscat pe pista: toate avioanele care ar fi trebuit sa aterizeze, au fost deviate catre doua aeroporturi vecine.

Multi dintre pasageri au iesit din salile de asteptare, incercand sa vada obiectul zburator neidentificat, in timp ce reprezentantii aeroportului au declarat ca aparatul suspect nu se putea observa decat cu tehnica speciala, scrie agentia Xinhua.

In prezent, specialistii studiaza cazul dar cunoscatorii spun ca nu ar trebui sa ne asteptam la cine stie ce explicatii din partea autoritatilor chineze.

Interesant este faptul ca la scurt timp de la inchiderea aeroportului, mai multi locuitori ai orasului au pretins ca ar fi fotografiat pe cer ceea ce parea a fi OZN-ul cu pricina.

Aparitia a durat foarte putin timp, spun martorii. "Acea ciudatenie a fugit imediat spre vest, ca si cum voia sa scape de ceva”, a spus un sofer de autobuz.

In cele din urma un oficial chinez a spus ca OZN-ul are “legaturi militare”. Ofiterul a refuzat sa dea detalii pentru ca, sustine el, ar fi vorba despre informatii militare pe care nu le poate dezvalui.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO