Un om de afaceri chinez a transformat un avion intr-un restaurant de lux. Cat a investit in aeronava si cat costa meniul
Spatiu suficient pentru picioare, mancare aleasa si bauturi fine.
Este oferta "Lili Airways" pentru clientii chinezi care urca, intr-adevar, la bordul unui avion unde sunt intampinati si serviti de stewardese. Avionul nu mai zboara insa, dar a fost transformat intr-un restaurant de lux.
Restaurantul botezat "Lily Airways" a fost amenajat intr-un batran Boeing 737, scos la "pensie". Scaunele obisnuite de avion au fost inlocuite cu canapele, dar personalul poarta uniforme de insotitori de zbor. Clientii sunt intampinati la poarta de imbarcare, primesc chiar si bilet, apoi sunt condusi la locurile rezervate, ca in orice terminal de aeroport important.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Clienta: "Prima data am facut comanda la receptie, acolo am primit si bilete, apoi am fost condusi inauntru, ca la imbarcarea in avion. E interesant."
Meniul - care costa 50-60 de dolari de persoana - ofera preparate din bucataria franceza si rusa, dar periodic lista e schimbata pentru a atrage si clienti mai pretentiosi.
Barbat: "De obicei folosim avionul ca mijloc de transport. Aici avem ocazia unei mese mai ceva ca la clasa bussines, dar fara turbulente."
Clienta: "Am vrut ceva special, pentru ca este aniversarea nuntii noastre. Si cred ca ne vom aminti mereu locul acesta."
Li Lang, patronul, care are si o colectie de masini, face afaceri in domeniul mecanicii.
Li Lang, patron: "Avionul masoara 36,4 metri in lungime, iar anvergura aripilor este de 29 de metri. Cum poti sa-l aduci de peste mari si sa-l pui in mijlocul orasului?
Avionul a apartinut unei companii aeriene din Indonezia, acolo a fost dezmembrat. Componentele au fost transportate cu vaporul pana in China. Aici le-am reconditionat si le-am asamblat ca sa capete din nou forma initiala."
5 milioane de dolari a costat totul. In curand, in cabina va fi amenajat si un simulator de zbor.