Un om de afaceri chinez a transformat un avion intr-un restaurant de lux. Cat a investit in aeronava si cat costa meniul

30-10-2016 09:04

avion

Spatiu suficient pentru picioare, mancare aleasa si bauturi fine.

Este oferta "Lili Airways" pentru clientii chinezi care urca, intr-adevar, la bordul unui avion unde sunt intampinati si serviti de stewardese. Avionul nu mai zboara insa, dar a fost transformat intr-un restaurant de lux.

Restaurantul botezat "Lily Airways" a fost amenajat intr-un batran Boeing 737, scos la "pensie". Scaunele obisnuite de avion au fost inlocuite cu canapele, dar personalul poarta uniforme de insotitori de zbor. Clientii sunt intampinati la poarta de imbarcare, primesc chiar si bilet, apoi sunt condusi la locurile rezervate, ca in orice terminal de aeroport important.

Clienta: "Prima data am facut comanda la receptie, acolo am primit si bilete, apoi am fost condusi inauntru, ca la imbarcarea in avion. E interesant."

Meniul - care costa 50-60 de dolari de persoana - ofera preparate din bucataria franceza si rusa, dar periodic lista e schimbata pentru a atrage si clienti mai pretentiosi.

Barbat: "De obicei folosim avionul ca mijloc de transport. Aici avem ocazia unei mese mai ceva ca la clasa bussines, dar fara turbulente."

Clienta: "Am vrut ceva special, pentru ca este aniversarea nuntii noastre. Si cred ca ne vom aminti mereu locul acesta."

Li Lang, patronul, care are si o colectie de masini, face afaceri in domeniul mecanicii.

Li Lang, patron: "Avionul masoara 36,4 metri in lungime, iar anvergura aripilor este de 29 de metri. Cum poti sa-l aduci de peste mari si sa-l pui in mijlocul orasului?

Avionul a apartinut unei companii aeriene din Indonezia, acolo a fost dezmembrat. Componentele au fost transportate cu vaporul pana in China. Aici le-am reconditionat si le-am asamblat ca sa capete din nou forma initiala."

5 milioane de dolari a costat totul. In curand, in cabina va fi amenajat si un simulator de zbor.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26