Un bărbat în ”costum de ninja” l-ar fi ucis și tăiat în bucăți pe milionarul din New York

Ultima actualizare: 16-07-2020 16:33
fahim saleh
Instagram

Un bărbat într-un ”costum de ninja” l-ar fi ucis pe milionarul Fahim Saleh, într-un apartament din Manhattan, scrie Daily Mail.

Jurnaliștii britanici scriu că sora lui Saleh a fost aproape să dea peste criminal, dar acesta a fugit pe ieșirea de serviciu.

Milionarul de 33 de ani a fost găsit decapitat și tăiat în bucăți în apartamentul de lux pe care îl deținea în din New York.

Ultimele momente în viață ale milionarului au fost surprinse de camerele de supraveghere din clădirea în care locuia. În imagini se observă cum este urmărit de un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, purtând o pălărie pe cap, o mască neagră și mănuși, care căra după el o servietă.

Suspectul ar fi urcat alături de Saleh în liftul care ducea direct în apartamentul său, scrie CNN. Acolo l-ar fi împușcat, după care i-a tăiat părți din corp cu o drujbă. Trunchiul acestuia se afla lângă mai multe pungi de plastic care conțineau capul lui și membrele.

”Nu există cuvinte sau fapte care să ne aline suferința, în afară de prinderea celui vinovat”, au spus rudele lui Fahim. ”A fost un mare lider, o inspirație și o lumină pozitivă pentru noi toți”, au transmis foștii angajați ai lui Fahim, de la Gokada, într-o postare pe twitter.

Fahim Saleh s-a născut în Arabia Saudită și a fondat Gokada, o companie de transport la cerere și un serviciu de transport de motociclete, fiind prima aplicație pentru motociclete din Nigeria.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO