Un avion cu 10 persoane la bord a disparut in estul Indoneziei. Printre pasageri se numara si 3 copii

Ultima actualizare: 05-10-2015 07:04
avion Aviastar

Un avion cu 10 persoane la bord a disparut de pe radare, in estul Indoneziei, au declarat oficiali indonezieni, potrivit The Independent.
 

Aeronava Twin Otter a companiei Aviastar Mandiri a pierdut contactul cu turnul de control cu 30 de minute inainte de ora la care trebuia sa aterizeze pe aeroportul din provincia Makassar. La bord se aflau sapte pasageri, trei dintre care sunt copii, si trei insotitori de zbor.

Julius Barata, ministrul Transporturilor din Indonezia, a declarat ca o echipa de salvare a fost trimisa in cautarea avionului.

Compania aeriana Aviastar Mandiri a fost infiintata in anul 2000, are sediul in Jakarta si opereaza in special transporturi cu avioane de mici dimensiuni.

Indonezia are o reputatie proasta in ceea ce priveste siguranta zborului, iar 53 din cele 63 de companii aeriene locale nu au voie sa zboare in spatiul Uniunii Europene.

Un expert in aviatie a publicat o imagine a avionului disparut, facuta cu putin timp inainte de decolare. Acesta sustine ca aeronava zbura pe vreme buna si nu a trimis niciun semnal ca ar avea probleme in zbor.
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO