Un american a jefuit o bancă, după care a aruncat banii în aer strigând ”Crăciun fericit”

Ultima actualizare: 25-12-2019 20:17

Un american cu barbă albă a fost reţinut după ce a jefuit o bancă din Colorado şi a aruncat banii furaţi în aer, strigând trecătorilor "Crăciun fericit!".

 

David Wayne Oliver, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat la o cafenea Starbucks din apropiere Academy Bank din Colorado, pe care a jefuit-o luni după-amiază, transmite Reuters citând informaţiile furnizate de poliţie şi mass-media, potrivit Agerpres.

Poliţia a informat că suspectul a "ameninţat că va folosi arma" şi a părăsit banca cu teancuri de bancnote a căror sumă totală nu a fost dezvăluită.

Un purtător de cuvânt al poliţiei nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii, dar postul de televiziune din Colorado Springs, KKTV a informat că, potrivit martorului ocular Dion Pascale, David Wayne Oliver a ieşit din bancă şi a aruncat banii "peste tot".

"A început să arunce bani dintr-o pungă" strigând "Crăciun fericit!", a declarat Pascale pentru postul de televiziune local.

Martorul a spus că trecătorii au ridicat o parte din bani şi i-au returnat băncii, în timp ce Oliver s-a îndreptat spre Starbucks, unde a luat loc, aparent în aşteptarea sosirii poliţiştilor care să îl aresteze.

Denver Post a citat informaţii din partea poliţiei, conform cărora "mii de dolari" nu au fost încă recuperaţi, adăugând că nu există indicii conform cărora Oliver a folosit o armă în timpul jafului. Suspectul se află în prezent într-o închisoare din El Paso şi
urmează să apară joi în faţa judecătorului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO