Ultima vizită internaţională a lui Meghan Markle. De ce nu mai are voie să călătorească


Ultimul update: Marti 26 Februarie 2019 08:11
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2019 08:08
Categorie: Stiri externe
meghan markle

Prinţul Harry şi soţia lui au încheiat o vizită în Maroc, ultima călătorie a ducesei Meghan înainte să dea naştere primului copil al cuplului.

 

Sarcina avansată n-a împiedicat-o pe Meghan să participe la un program încărcat de apariţii publice, de la o demonstraţie de echitaţie până la degustarea delicateselor locale.

Îmbrăcaţi în ţinute casual şi ţinându-se de mână, prinţul Harry şi ducesa Meghan şi-au făcut apariţia la grajdurile Federaţiei Marocane de sporturi ecvestre. Nu le-au rezistat spectaculoaselor exemplare, care , curioase, ... au ţinut să îi "salute" pe oaspeţi. Mulţi dintre caii de aici sunt folosiţi la sesiuni de terapie, pentru copiii cu nevoi speciale.

Următoarea oprire a fost una delicioasă, la o demonstraţie de gătit, unde viitoarea mămica a fost încurajată să guste din toate preparatele. Şi.. nu s-a lăsat rugata prea mult.

Toate felurile de mâncare prezentate au fost gatite nu de bucătari celebri, aşa cum poate v-aţi aştepta, ci de copii de-ai locului. Au fost supravegheaţi însă de un renumit chef marocan, Moha Fedal. Micii bucătari de ocazie s-au folosit şi câteva reţete dintr-o carte de bucate publicată sub îndrumarea lui Meghan, în scopuri caritabile.

Prinţul Harry, despre care tabloidele britanice susţin că a fost pus la o dietă strictă de soţia lui, n-a rezistat în faţa unei clătite apetisante.

Mai târziu, cei doi s-au schimbat în ţinute lejere - Meghan a ales o rochie plisată şi o jachetă albă, pe care le-a accesorizat cu cercei supradimensionaţi şi pantofi negri cu toc. Au vizitat Grădinile Andaluze, unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din Rabat. S-au oprit pe la fiecare dintre meşteşugarii locali, pentru a le admira creaţiile. iar Meghan n-a plecat de acolo fără un suvenir - un colier primit de la unul dintre negustori.

Cei doi şi-au încheiat vizita în Maroccu, o vizită la reşedinţa familiei regale de la Rabat. Meghan a purtat o rochie albastră Carolina Herrera lungă până în pământ şi care îi acoperea umerii şi decolteul. Au fost întâmpinaţi de prinţul moştenitor şi s-au întreţinut cu regele Mohammed VI-lea şi ceilalţi copii ai săi.

Pentru ducesa în vârstă de 37 de ani, călătoria în Maroc este probabil, ultima, iniante să nască primul ei copil. Fericitul eveniment va avea loc în aprilie. Până atunci, Meghan şi Harry se vor muta din palatul Kensington, din Londra, la conancul Frogmore, de pe domeniul Windsor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO