VIDEO. Tupeu incredibil. Cum au furat trei romani bijuterii in valoare de 400.000 de euro din Padova

Ultima actualizare: 06-11-2012 00:54
jaf

Cu fetele descoperite, trei romani au furat bijuterii in valoare de 400.000 de euro dintr-un magazin din Padova, Italia. Intreaga operatiune a durat fix un minut si 39 de secunde.

Hotii au pierdut insa din vedere un amanunt vital: existenta camerelor de supraveghere.

In imaginile date publicitatii de chestura, ii vedem pe cei trei romani intrand foarte linistiti in magazinul de bijuterii. Mai intai apar doi dintre ei: poarta blugi si geci negre si pot trece fara probleme drept potentiali clienti. Imediat intra si un al treilea, imbracat in trening.

Rand pe rand, toti trei dispar din cadru, trecand dupa tejghea. Inainte de orice il imobilizeaza pe vanzator: ii acopera gura si leaga mainile si picioarele cu banda adeziva.

Apoi, hotii se concentreaza pe vitrinele ticsite cu podoabe. Cu un calm remarcabil, ei rastoarna prada in inconfundabilele sacose de rafie.

Dupa ce aduna toate bijuteriile, parasesc locul faptei. Imediat dupa, apare in cadru si bijutierul sarind ca un pinguin. Se duce la usa si cere probabil ajutor.

Chestura din Padova i-a identificat pe cei trei romani datorita colaborarii cu ofiterul roman de legatura, detasat la Ambasada Romaniei in Italia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO