Tunelurile din centrul Londrei, scoase la vanzare
Actualul proprietar al galeriilor subterane, o companie britanica de telefonie, a anuntat ca ar accepta o oferta in jurul a cinci milioane de lire sterline.
Construita in anii '40, ca adapost anti-aerian, reteaua de tuneluri a deveni centru de comanda pentru serviciile secrete, in timpul Razboiului Rece.
Intregul tunel a fost inchis si sigilat in timpul crizei rachetelor din Cuba, in anii '60. Complet izolati de exterior, 200 de oameni au muncit aici si au locuit aici pe durata crizei.
Alegeri 2024
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
15:07
BEC a retras materialele online ale unui candidat. Ce regulă importantă nu a respectat și care a fost reacția lui
Singura cale de acces in subteran este liftul, care poate cobori doua etaje sub pamant. Suprafata utila este de 7.100 de metri patrati si are spatii de locuit si pentru echipamente.
Dupa privatizare, British Telecom a decis sa vanda acest buncar incarcat de istorie. Deja si-au aratat interesul companii private si de stat, ba chiar persoane individuale, dar lista ramane deocamdata deschisa.