Trei dispozitive explozibile, descoperite în puncte cheie din Londra


Ultimul update: Marti 05 Martie 2019 21:13
Data publicarii: Marti 05 Martie 2019 19:02
Categorie: Stiri externe
londra politie

Trei dispozitive explozibile improvizate au fost descoperite în Londra, a anunțat Poliția Metropolitană.

UPDATE 21:15 Pachetele poştale cu dispozitive explozive trimise marţi la principalul aeroport londonez şi în alte două locuri aveau timbre irlandeze şi poliţia irlandeză acordă acum asistenţă ofiţerilor specializaţi în combaterea terorismului, a relatat televiziunea Sky News, citată de Reuters.

Nimeni nu a avut de suferit din cauza pachetelor suspecte, dintre care unul a provocat un mic incendiu într-un imobil de birouri de la aeroportul Heathrow din Londra. Celelalte două au fost descoperite la aeroportul London City şi la principala gară feroviară londoneză Waterloo.

''Cel puţin două pachete aveau timbre irlandeze. Poliţia irlandeză acordă asistenţă în cadrul anchetei'', a relatat Sky News.

Poliţia londoneză a refuzat să facă vreun comentariu în legătură cu aceste informaţii.

Potrivit CNN, pachetele puteau provoca un incendiu, în cazul în care erau deschise de cineva. Nimeni nu a fost rănit, iar situația este anchetată de unitatea anti-terorism.

Dispozitivele au fost descoperite în apropierea Aeroportului Heathrow și a gării Waterloo. Transportul a fost reluat după ce a fost suspendat pentru scurt timp.

 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO