Tată obligat să aleagă pe care din copiii lui să-l salveze după atacul din Sri Lanka


Ultimul update: Marti 23 Aprilie 2019 23:25
Sursa: birminghammail.co.uk
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2019 23:20
Categorie: Stiri externe
vtictime Sri Lanka

Un tată care și-a pierdut doi copii în atentatele din Sri Lanka a fost pus în situația de a lua o decizie imposibilă pentru orice părinte.

Matthew Linsey a trebuit să aleagă pe care dintre cei doi copii ai lui să îl salveze, ambii fiind grav răniți în atacul din restaurantului Table One, relatează Birmingham News.

Amelie și Daniel Linsey, de 15, respectiv 19 ani, au murit în final din cauza rănilor grave, dar până în acel moment tatăl lor a făcut cel mai dureros lucru pe care îl poate face un părinte. Britanicul l-a scos din restaurant mai întâi pe fiul lui, care părea să fie într-o stare mai gravă decât sora lui.

”Fiul meu arăta mai rău ca fata. Am încercat să îl resuscitez, în timp ce o femeie a spus că o va ajuta pe fiica mea. L-am cărat pe băiat până jos, la ambulanță și l-am dus la spital. Am crezut că fata este mai bine. Din păcate, amândoi au murit”, a declarat bărbatul.

Cel puțin 310 persoane și 500 au fost rănite după atacurile din Sri Lanka.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: birminghammail.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO