Tanara, ridiculizata pe Twitter dupa mesajul:"Barraco barner este presedintele Marii Britanii"

Ultima actualizare: 13-03-2014 06:48
Gemma Worrall twitter

O femeie a ajuns cunoscuta peste noapte, pe retelele de socializare, pentru "ignoranta" ei dupa ce a spus ca Barack Obama este presedintele Marii Britanii.

Gemma Worrall, in varsta de 20 de ani, a trimis saptamana trecuta un mesaj pe Twitter si a incins imediat retelele de socializare.

"Daca barraco barner este presedintele nostru, de ce se implica in Rusia? Infricosator" s-a intrebat tanara pe Twitter, ingrijorata pentru ca auzea in jurul ei vorbindu-se despre situatia politica internationala.

Tanara nu doar ca i-a pocit numele liderului de la Casa Alba, ci l-a facut si presedinte in Marea Britanie.

Cum o aseamenea greseala nu putea sa treaca neobservata, blogurile si tabloidele au numit-o "proasta" si "needucata". "Povestea ei vorbeste despre sistemul nostru de educatie" a scris Daily Mail.

"Felicitari! Oficial, esti cea mai proasta femeie de pe Twitter" a fost unul dintre zecile de mesaje primite de britanica.

Gemma este receptionista la un salon de frumusete din Blackpool, un oras din nord vestul Angliei. "Nu sunt proasta" s-a aparat ea dupa ce a citit sutele de mesaje de pe Twitter. Utilizatorii au ras pe seama ei si chiar i-au trimis mesaje de amenintare.

Gafa ei de pe Twitter a fost redistribuita de peste 7000 de ori. Gemma s-a aparat spunand ca nu ea a gresit numele lui Barack Obama si a dat vina pe "autocorect".


 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO