SUA: O fetita de 4 ani si-a salvat mama gravida si epileptica sunand la 911

Dată publicare: 25-01-2015 16:43
Dată actualizare: 28-01-2015 06:57


urgenta

O fetita in varsta de 4 ani din Michigan, SUA, este considerata eroina dupa ce si-a ajutat mama insarcinata si epileptica, sunand la urgente pentru a cere ajutor.

”Tremura si urmeaza sa nasca...Mami este insarcinata si va avea un baiat si are mare nevoie de ajutor”, le-a spus Calise Manning operatorilor, potrivit CNN.

Mama sa, Centerria, care era insarcinata in 9 luni, cazuse pe podea in timpul unei crize epileptice. Aceasta spune ca a instruit-o pe fiica sa cum sa procedeze in caz de urgenta.

”Sunt foarte mandra de ea, pentru ca am repetat si am invatat-o cum sa actioneze pentru ca am epilepsie. Am invatat-o adresa si numele meu complet si lucruri de genul acesta, dar si cum sa formeze 911”, a povestit mama fetitei.

Intr-un moment al apelului la 911, operatorul o intreaba pe Calise cati ani are. Fetita raspunde: ”Patru”, adaugand un detaliu important: ”Da, aproape ma fac mare”.

O ambulanta a venit imediat la ele acasa, iar femeia a fost transportata la spital, unde a nascut vineri un baietel sanatos.

Sursa: CNN

Tags: epilepsie, gravida,


VIDEO PROTVPLUS.RO