Romani arestati in Italia sub acuzatia de crima. Acestia ar fi ucis si talharit un medic din Roma

Dată publicare: 25-01-2015 13:45
Dată actualizare: 28-01-2015 06:57


catuse politie

Trei imigranti romani au fost arestati duminica, la Roma, sub acuzatia ca l-ar fi talharit si ucis pe un politician local, un medic pensionat, in acelasi caz fiind interogata si o romanca implicata intr-o relatie amoroasa cu victima.

Crima a avut loc in cursul noptii de sambata spre duminica in Mentana, o suburbie a Romei. Lucio Giacomoni, un medic pensionat in varsta de 71 de ani, consilier local si activist al partidului Forza Italia, a fost gasit mort in baia vilei sale din localitatea Mentana, plin de sange si prezentand urme de lovituri in zona fetei, potrivit Mediafax.

Autoritatile italiene au depistat trei suspecti romani, plasati de justitie in arest preventiv dupa ce asupra lor au fost gasite obiecte furate din casa medicului ucis. Medicul, care era divortat, nu era singur in locuinta in momentul jafului urmat de crima. Barbatul era cu o tanara romanca, audiata in prezent de carabinieri.

"A fost un jaf", le-a spus femeia anchetatorilor. Primarul localitatii Mentana, Altiero Lodi, a cerut prefectului Romei, Giuseppe Pecoraro, convocarea de urgenta a Comitetului pentru Ordine Publica, dupa crima care a socat intreaga comunitate de la periferia capitalei Italiei.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO