Strângere de fonduri pentru trupele ucrainene: 40 de dolari ca să scrii ce vrei pe bombele lansate asupra rușilor

Ultima actualizare: 17-06-2022 09:50
Bombe
Anton Sokolenko / Insider

Un student ucrainean a găsit un nou mod ca să strângă bani pentru echipamentele militare folosite în luptele contra rușilor. Acesta oferă oricui ocazia de a scrie un mesaj pe bombele lansate către trupele Kremlinului, în schimbul a 40 de dolari.

Anton Sokolenko are 22 de ani și este student la informatică în Cerkasî, oraș aflat la 200 de kilometri sud de capitala Kiev. Pentru 40 de dolari, tânărul scrie un mesaj personalizat pe bombele care urmează să fie lansate asupra rușilor și le trimite clienților o poză, potrivit Insider.

Acesta și-a postate oferta pe platforme de socializare precum Reddit, și a avut deja numeroși clienți. Oamenii i-au cerut să scrie pe grenade mesaje diverse, precum „O zi a tatălui fericită” și „Din Albania, cu dragoste”.

„Ai șansa de a ucide orci cu textul tău pe o grenadă de artilerie de 82 mm care va fi lansată asupra soldaților ruși”, este una dintre ofertele postate de Sokolenko.

Studentul a declarat că a strâns în acest mod mii de dolari, iar banii strânși sunt folosiți merg către trupele ucrainene din zonă. Un ONG - Centrul de asistență pentru armată, veterani și familiile lor - a confirmat pentru Insider că Sokolenko este un voluntar înregistrat care a trimis peste 18.000 de dolari.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO