Strada miliardarilor din Londra s-a transformat in "groapa de gunoi de lux". Cum arata interiorul vilelor grandioase

Dată publicare: 25-02-2014 13:03
Dată actualizare: 28-02-2014 00:42


Cu proprietati de zeci de milioane de lire sterline, o strada din nordul Londrei a devenit in timp cunoscuta drept "strada miliardarilor".

Multe dintre vilele ce par grandioase din exterior sunt intr-o stare jalnica pe dinauntru. Si, numarul lor este atat de mare incat "strada miliardarilor" a mai primit un nume, care nu ii face insa cinste: "groapa de gunoi de lux".

Vila cunoscuta drept "Turnul" este una dintre numeroasele case de lux abandonate de pe Bishop's Avenue.

A fost construita in urma cu 25 de ani si a apartinut unei familii din Orientul Mijlociu. Va vine sa credeti sau nu, nimeni n-a locuit in ea niciodata. A fost lasata sa se degradeze, complet abandonata. Peretii s-au scorojit, prin acoperis intra apa si podelele au fost invadate de muschi de pamant.

Chiar si asa, cladirea valoreaza 40 de milioane de lire sterline. In aceeasi stare sunt o treime dintre cele 70 de vile din aceasta zona a Londrei.

In multe cazuri, proprietarii se asteapta ca vilele sa fie gata rapid, iar cand vad ca lucrarile dureaza, se plictisesc si le abandoneaza. Unele dintre ele sunt cumparate de dezvoltatori, care vor sa le reamenajeze in apartamente mai mici, pentru ca apoi sa le vanda.

In ciuda numeroaselor vile abandonate, zona ramane una dintre cele mai populare pentru oamenii bogati care vor sa investeasca. O proprietate este scoasa la vanzare la pretul de 40 de milioane de lire, adica peste 65 de milioane de dolari.

Iar specialistii spun ca preturile nu sunt influentate de existenta vilelor abandonate, atata vreme cat ruinele nu sunt la vedere.

Dovada stau preturile proprietatilor londoneze, care au crescut anul trecut cu 11%.

Tags: londra, vile,


VIDEO PROTVPLUS.RO