Solistul trupei The Rolling Stones va fi operat la inimă. Ce a pățit Mick Jagger

01-04-2019 23:19

Mick Jagger

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, va fi suspus unei operaţii la inimă, săptămâna aceasta, după ce turneul nord-american al grupului a fost amânat, potrivit unor surse citate de Reuters.

 

Site-ul american Drudge Report, care citează surse anonime, a spus că Jagger, în vârstă de 75 de ani, va fi supus unei operaţii, săptămâna aceasta, la New York, pentru a i se înlocui o valvă cardiacă, potrivit News.ro.

Şi site-ul Page Six, care citează surse anonime, afirmă că operaţia ar consta în montarea unui stent.

Reprezentanţii lui Jagger în Statele Unite nu au răspuns solicitărilor de a comenta informaţiile. Un purtător de cuvânt al formaţiei britanice în Londra a refuzat să comenteze articolul din Drudge Report.

Formaţia a anunţat sâmbătă că amână toate datele de concert din turneul în Statele Unite şi Canada pentru a-i oferi lui Mick Jagger timp să primească tratament medical. Nu au specificat de ce fel de tratament are nevoie Jagger, dar se aşteaptă să se recupereze complet.

Turneul nord-american era programat să înceapă la 20 aprilie şi să dureze până la 29 iunie.

Jagger a fost fotografiat, duminică, în Miami Beach, Florida, pe plajă, împreună cu partenera sa actuală, balerina Melanie Hamrick, împreună cu doi copii.

Cântăreţul britanic nu a explicat problemele sale medicale, dar a scris într-un mesaj pe Twitter dedicat fanilor că va munci foarte mult pentru a se întoarce cât mai repede pe scenă.

După o viaţă timpurie de relaţii, droguri în stil rock'n'roll, Mick Jagger ţine acum o dietă sănătoasă, aleargă şi merge la sală frecvent.

Stenturile sunt o procedură obişnuită care ajută la menţinerea arterelor deblocate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO