Singurul roman care a "invadat" Marea Britanie transmite conationalilor "sa ramana acasa". Cat castiga acum Victor Spirescu

Ultima actualizare: 04-01-2015 06:53
Victor Spirescu

Victor Spirescu, cunoscut drept primul roman care a "invadat" Marea Britanie, pe 1 ianuarie 2014, s-a declarat dezamagit de viata pe care o duce si i-a sfatuit pe romani sa nu emigreze in Regatul Unit.

Devenit faimos in urma cu un an, cand a fost singurul roman care a ajuns in Marea Britanie, dupa ridicarea restrictiilor de munca pentru Romania si Bulgaria, Spirescu a spus ca ii este dor de viata in tara sa natala, potrivit The Telegraph.

In varsta de 30 de ani, romanul a spus pe final de an pentru jurnalistii britanici ca a venit doar sa faca niste bani si sa se intoarca acasa. De asemenea, Victor Spirescu spune ca nu-si sfatuieste conationalii sa vina in Marea Britanie.

"Nu le spun sa vina aici. Este foarte greu. Este greu sa cresti in tara asta, sa economisesti bani. Doar daca ai noroc. Am venit aici sa muncesc, sa fac bani, nu pentru ajutoare sociale", a spus romanul.

Initial, Victor Spirescu s-a angajat la o spalatorie auto, unde castiga 30 de lire pe zi, insa acum lucreaza in constructii, in Londra, unde castiga 250 de lire pe zi (sustine The Telegraph, insa, cel mai probabil, este o eroare si de fapt este vorba de 250 de lire pe saptamana). Barbatul s-a despartit de iubita sa, care venise si ea in Londra.

Spirescu a mai spus ca strange bani pentru a se intoarce in Romania si pentru a trai o viata frumoasa. "Vreau sa infiintez o companie de constructii. Daca nu, ma intorc si voi trai ca un rege. Vreau sa traiesc in satul meu, sa-mi fac o casa", a mai spus romanul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO