Si-a ingrozit vecinii dupa ce si-a ucis cainele si l-a pus pe gratar!


Ultimul update: Luni 07 Mai 2012 02:01
Data publicarii: Duminica 16 August 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Un imigrant din Tonga, stabilit in Noua Zeelanda a reusit sa isi socheze vecinii, dar si pe cei de la Protectia Animalelor, cu meniul de la masa familiei. Desi obiceiul este unul barbar in lumea civilizata, omul cu pricina n-a fost nici macar amendat.

 

Paea Taufa din Tonga s-a mutat cu tot cu familie si obiceiurile din tara de bastina la Aukland, in Noua Zeelanda. Asa ca, pur si simplu, a fript pe gratarul din curte cainele familiei, o corcitura de pitbull terrier.

Vecinii s-au infuriat si au anuntat Protectia Animalelor, care a trimis de urgenta cativa inspectori la domiciliul "intrusului". Au ajuns, insa, prea tarziu, cand masa era deja gata.

Uimiti, domnul Taufa si sotia au spus ca nu inteleg de ce atata taraboi. Unde s-au nascut ei, in Tonga, carnea de caine pe gratar e un fel culinar cat se poate de apreciat.

Chiar daca a atentat la morala de inspiratie occidentala, tongalezul n-a incalcat, totusi, legile neo-zeelandeze, care l-ar fi pedepsit doar daca se dovedea ca a ucis animalul lent si in chinuri.

 

Camile in loc de cai in tinutul englez Cornwall
Cea mai grea prajitura cantareste o jumatate de tona!
Mosha, femela elefant cu proteza la picior
VIDEO PROTVPLUS.RO