Senatorul John McCain, surprins jucand poker in timpul audierilor privind Siria

Ultima actualizare: 07-09-2013 02:17
John McCain

Senatorul republican John McCain a fost surprins, marti, jucand poker pe telefonul mobil in timpul audierilor din cadrul Comisiei pentru Relatii Internationale din Senatul american, pe tema unei interventii militare a Statelor Unite in Siria.

Cotidianul publica o fotografie in care poate fi vazut senatorul John McCain care joaca poker pe IPhone in timpul audierii in Comisia pentru Relatii Internationale a Senatului, in care secretarul de Stat John Kerry, secretarul Apararii Chuck Hagel si seful Statului Major Interarme generalul Martin Dempsey au facut declaratii cu privire la o interventie in Siria.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIA

Dupa ce fotografia a circulat pe Twitter, McCain a raspuns pe aceeasi retea: "Scandal! Prins jucandu-ma pe iPhone la 3+ ore de audieri in Senat - cel mai rau lucru este ca am pierdut!".

Ulterior, senatorul si-a explicat pentru CNN obiceiurile de a juca poker. "Oricat de mult mi-ar placea sa ascult mereu absorbit de remarcile colegilor mei peste trei ore si jumatate, ocazional ma plictisesc si atunci fac altceva", a declarat el. "Dar cel mai rau lucru in legatura cu acest lucru este ca am pierdut mii de dolari la acest joc". El a adaugat insa ca au fost doar bani virtuali.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO