Scene violente în Florida. Cum a intervenit poliția pentru a opri un marș al motocicliștilor

Ultima actualizare: 23-10-2020 09:47

S-au derulat scene intense pe o autostradă din Florida. Marșul a zeci de motocicliști a fost întrerupt brusc de oamenii legii.

Acțiunea a culminat cu momentul în care unul dintre polițiști s-a aruncat direct asupra unuia dintre conducătorii pe două roți. Secvența a fost susprinsă de camera video instalată pe un vehicul.

Șoferii aflați pe o autostradă din Florida au avut parte de momente palpitante. Polițiștii au trecut în viteză pe lângă ei cu sirenele pornite. Apoi, după cum se vede în imagini, o autospecială loveşte o motocicletă, care lua parte la un marș al vehiculelor pe două roți. Dar acțiunea nu se termină aici. Unul dintre ofițeri iese din maşină, se năpustește asupra motociclistului şi îl pune la pământ dintr-o mișcare.

Kyle James, motociclist aflat în acel moment în trafic: "Cred că polițiștii s-au grăbit să ajungă în fața grupului de motocicliști, cum acel motociclist era în față, a fost printre primii la care au ajuns. Au încercat să îl tragă pe dreapta, dar l-au lovit."

Polițiștii nu au făcut declaraţii oficiale despre cele întâmplate.

Motocicliștii, în schimb, spun că participau la un marș pentru a atrage atenția asupra cancerului mamar. Au realizat și un filmuleț, dar în înregistrare se vede că modul lor de a conduce nu este tocmai unul de luat drept exemplu.

Problema este cunoscută de ani buni de polițiștii din zonă, care îi "vânează" pe conducătorii pe două roți care nu respectă legea.

Motociclist: "Când suntem în trafic, ne mai distrăm și câteodată polițiștii se supără pe noi. Uneori li se pare că întrecem măsura şi vor să ne pună la punct, dar așa ceva nu se face."

Motociclistul pus la pământ pe autostrada nu a fost rănit grav. În ceea ce priveşte ancheta, cercetările sunt în plină desfăşurare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO