Scandal in SUA. Un medic a publicat poze cu sanii pacientelor fara ca acestea sa stie. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 09-10-2012 18:34
fotografii publicate fara acordul pacientelor, sani - 1

Chirurgul plastician, care este o femeie, a fost dat in judecata de catre cinci foste paciente pe motiv ca nu le-a cerut acceptul atunci cand a postat pe internet fotografiile cu ele dezbracate.

Dupa ce marti a iesit la iveala un imens scandal in care un chirurg plastician a "macelarit" pur si simplu o pacienta, unindu-i sanii intr-o operatie traumatizanta, iata ca un alt medic este acum in vizorul instantei pentru o altfel de tortura insa.

Este vorba despre doctorul Michele Koo, din Saint Louis, Missouri, Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost data in judecata de catre cinci femei, foste paciente, dupa ce le-ar fi publicat fotografiile si datele lor personale pe site-ul propriu, in scopuri publicitare, fara a le cere acordul.

In GALERIA FOTO de mai jos puteti vedea mai multe fotografii publicate pe site-ul medicului plastician

"Femeile reclama faptul ca busturile lor au fost fotografiate inainte si dupa operatiile de marire a sanilor, iar in imagini apareau dezbracate de la barbie pana la sold. Ele sustin ca au fost asigurate de catre medic ca pozele sunt facute in scop pur medical si ca in acest moment fotografiile de pe site sunt postate cu tot cu numele pacientelor si alte date personale", scrie publicatia Riverfront Times.

Se pare ca toate cele cinci victime sunt persoane care detin functii importante in institutii publice sau private, iar subordonatii lor au gasit fotografiile pe internet la o cautare pe Google.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO