Sat pentru miliardarii Rusiei, construit la doi pasi de Moscova!


Ultimul update: Marti 21 August 2012 00:46
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Constructorii, arhitectii si designerii fac ultimele finisaje intr-un complex rezidential unic in lume. Pe o suprafata de 320 de hectare se vor instala in urmatoarele saptamani numai miliardari. Cu alte cuvinte, o parte dintre superbogatii Rusiei.

Situat la doi pasi de Moscova, satul Agalarov este proiectul de suflet al lui Aras Agalarov, unul dintre cei mai bogati oameni ai Rusiei. Aici urmeaza sa-si gaseasca refugiu 250 de miliardari si familiile lor.

In Agalarov, o locuinta fara imbunatatiri costa in jur de 12 milioane de euro si include o piscina, o sauna si sase sapte dormitoare. Exista insa si 15 conace de super-lux, pentru care pretul mai urca putin, adica in jur de zece milioane de lire sterline.

Satul include si un club, un vast teren de golf si o sumedenie de facilitati pentru destindere. Totusi, pentru privilegiul de a trai aici nu ajunge doar sa ai bani cu nemiluita.

La semnarea contractelor pentru case, viitorii proprietari s-au angajat sa nu organizeze vreodata focuri de artificii, sa nu-si ia caini si, atentie, sa nu intinda... rufaria la uscat in curte. Dar cea mai stranie regula le priveste pe garzile de corp ale bogatasilor. Acestora nu li se va permite sub nicio forma sa intre in zona rezidentiala; isi vor astepta patronii in masini, in afara acestui teritoriu.

In pofida recesiunii globale, resimtita acut si in Rusia, unde numarul miliardarilor s-a injumatatit, doar trei dintre aceste resedinte nu au inca un stapan.

Si ca sa nu uite ca banii se pot duce foarte usor, bogatasii din Agalorov vor putea privi casele saracacioase ale unui sat invecinat, pe care nu prea le mascheaza copacii plantati anume de antreprenor.

Vacanta de lux! 5000 de euro, zece zile, pe litoralul romanesc
Va intrebati daca se mai vinde luxul in timp de criza?
Expozitie de lux cu masini de sute de mii de euro, in Bucuresti
FULLSCREEN
Sat pentru miliardarii Rusiei, construit la doi pasi de Moscova!
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO