Sandra Bullock si Justin Timberlake, marii castigatori la gala People's Choice Awards 2014

Ultima actualizare: 12-01-2014 07:12
Sandra Bullock

Actrita Sandra Bullock si cantaretul Justin Timberlake au fost marii castigatori la gala People's Choice Awards 2014, recompense cunoscute si sub denumirea de "premiile publicului american", intrucat sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani.

People's Choice Awards, premii acordate in cinematografie, televiziune si muzica, sunt decernate in urma voturilor exprimate de marele public pe internet, spre deosebire de celelalte trofee importante din industria de divertisment americana, precum Oscaruri, Globuri de Aur, Emmy, Grammy, care sunt decernate de profesionisti, potrivit Mediafax.

Fanii au putut sa isi voteze favoritii pe internet, la 58 de categorii, incepand din data de 5 decembrie. Astfel, Sandra Bullock, nominalizata la cinci trofee, a primit premii la categoriile "actrita preferata", "actrita de comedie preferata" si "actrita de drama preferata".

De asemenea, pelicula in care a jucat anul acesta, "Gravity 3D: Misiune in spatiu", a fost desemnata drama preferata a publicului, in timp ce colaborarea ei cu George Clooney din acest lungmetraj a fost recompensata cu premiul pentru cel mai bun cuplu pe marele ecran.

De cealalta parte, Justin Timberlake a primit premiile categoriilor "cantaretul preferat", "cantaretul de R&B preferat" si "albumul preferat" ("20/20 Experience").

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO