Româncă din Italia, arestată după ce și-a șantajat amantul. Câți bani a scos de la el ca să nu-l pârască soției

Ultima actualizare: 27-10-2020 11:14
Româncă din Italia, arestată după ce și-a șantajat amantul. Câți bani a scos de la el ca să nu-l pârască soției
Getty

O româncă a fost arestată în Italia sub acuzația de tentativă de extorcare, după ce ar fi șantajat un bărbat cu care avea o aventură, amenințându-l că le va spune soției și copiilor totul dacă nu o plătește în schimbul tăcerii sale.

 

Femeia în vârstă de 39 de ani, din România, ar fi șantajat un bărbat de 53 de ani, din Verona, de la care ar fi reușit să obțină pe parcursul a 2 ani peste 20.000 de euro în schimbul tăcerii sale cu privire la relația amoroasă dintre ei, scrie Verona Sera.

Șantajul ar fi început în septembrie 2018, când românca a început să-i ceară amantului său italian plata lunară a unei sume de bani în schimbul tăcerii.

A pornit de la 300 de euro pe lună, dar pretențiile femeii au ajuns apoi la 800 de euro, românca lăudându-se și cu faptul că ar fi înjunghiat un bărbat în trecut, ceea ce l-a făcut pe bărbat să se teamă pentru siguranța sa și a familiei sale și să-l determine astfel să plătească sumele solicitate.

 

S-a dus la el acasă să-l spună soției 

 

În cele din urmă, bărbatul i-a spus româncei că nu mai poate face față șantajului, fapt care a înfuriat-o pe femeia ce a recurs la amenințări din ce în ce mai intense.

Săptămâna trecută, italianul a refuzat însă să o mai plătească, susținut fiind și de soția sa, care aflase între timp de întreaga situație.

Românca s-a dus însă la el acasă, ca să-i povestească soției sale totul, dar atunci bărbatul a chemat poliția.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO