Român bătut în Italia, pentru că nu a stat la coadă la cantină. ”Mi-a dat cu lanțul în cap”

Dată publicare: 09-10-2019 08:54
Dată actualizare: 09-10-2019 09:40
Sursa: telenord.it


carabinieri

Agresiune violentă în San Fruttuoso, Italia, după ce un senegalez a bătut cu lanțul un român.

Alarma a fost dată de trecătorii care au asistat la atac, iar polițiștii au ajuns la fața locului în numai câteva minute.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale unui magazin din apropiere. Agresorul a fost identificat de polițiști cu ajutorul imaginilor surprinse, iar ulterior a fost găsit pe străzile din zonă, cu mâinile încă pătate de sânge. Senegalezul, care a fost acuzat de violență fizică, și-a recunoscut fapta, potrivit telenord.it.

Potrivit martorilor, conflictual ar fi pornit după ce românul l-ar fi agresat verbal pe senegalez, în urmă cu ceva timp, la o cantină, unde luau masa.

Agresorul spune că a comis acest gest pentru că românul nu ar fi stat niciodată la coadă atunci când mergea la cantină și nu ezita să îl tachineze. Pe de altă parte, românul susține că a fost atacat fără niciun motiv. ”Este nebun, m-a lovit în cap cu un lanț, putea să mă omoare”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: telenord.it


VIDEO PROTVPLUS.RO