Transformarea lui Julian Assange după 7 ani de azil în Ambasada Ecuadorului


Ultimul update: Vineri 12 Aprilie 2019 01:00
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 18:10
Categorie: Stiri externe

Vestea arestării lui Julian Assange, 47 de ani, fondatorul WikiLeaks, a provocat joi, 11 aprilie o undă de șoc în toată lumea. Lumea însă a fost și mai surprinsă de transformarea suferită australian.

După ce Ecuadorul i-a retras dreptul de azil în ambasada sa din capitala britanică, a fost scos cu forţa din clădire. Omul din spatele Wikileaks arată complet schimbat: îmbâtrânit, cu părul complet alb, lung și prins pe ceafă și cu barbă.

Pe rețelele de socializare au apărut imediat glume pe această temă, Assange fiind asemănat, între alții, cu Gandalf din Stăpânul inelelor.

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a fost arestat de poliţia britanică joi, în Ambasada Ecuadorului, după ce acest stat i-a retras dreptul de azil. Assange trăia în ambasadă din 2012, iar arestarea sa a stârnit ecouri în întreaga lume. El era acuzat de autorităţile suedeze că a încălcat condiţiile eliberării condiţionate, după acuzaţiile de viol care între timp au fost clasate.

Departamentul american al Justiţiei îl acuză pe fondatorul WikiLeaks Julian Assange de conspiraţie, împreună cu Chelsea Manning, în vederea accesări neautorizate a unor computere guvernamentale, relatează The Associated Press.

Această inculpare a fost anunţată joi, după arestare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

FULLSCREEN
Transformarea lui Julian Assange după 7 ani de azil în Ambasada Ecuadorului
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO