Relaţia lui Trump cu o actriţă pentru adulţi, ţinută ascunsă de presă. "Mi-a spus că semăn cu fiica lui"

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 18 Ianuarie 2018 12:40
Categorie: Internaţional

Apar noi detalii despre legătura preşedintelui american, Donald Trump, cu o actriţă de filme pentru adulţi, Stephanie Clifford, cunoscută sub pseudonimul Stormy Daniels.

Chiar dacă femeia a negat săptămâna trecută că întâlnirile ar fi avut loc, un săptămânal american a publicat un interviu mai vechi cu respectiva, în care povestea cu lux de amănunteprima întâlnire intimă cu Donald Trump, în 2006. Atunci, Trump i-ar fi spus că îi aminteşte mult de fiica lui, Ivanka.

Revista In Touch Weekly publică o relatare a actriţei, pe care ea ar fi oferit-o publicaţiei în 2011. Clifford descrie în detaliu prima întâlnire intimă cu Trump, care ar fi avut loc în 2006. Actriţa spune că omul de afaceri ar fi măgulit-o: "Mi-a spus că sunt o tipă puternică, frumoasă şi deşteaptă, aşa ca fiica lui".

James Heidenry, editorul revistei: “De ce nu a fost publicat articolul atunci? Nu ştiu exact, nu am un răspuns... Însă atunci când mi s-a spus de existenţa informaţiei, acum câteva zile, am ştiut că trebuie să o punem pe copertă.. “

Şi o prietenă a femeii, şi ea actriţă de filme pentru adulţi, confirma că aventura ar fi avut loc în realitate şi chiar a povestit detalii despre aceeaşi primă întâlnire amoroasă dintre cei doi.

“Mi-a spus... "Încearcă să-ţi imaginezi că Donald Trump mă alerga prin dormitor, în lenjerie intimă...E o imagine pe care nu o poţi uita vreodată!"

Miercuri seară, alte câteva instituţii de presă - printre care Fox News, emisiunea Good Morning America, site-urile The Daily Beast şi Slate - au recunoscut că aveau detalii despre presupusa aventură încă dinaintea alegerilor din 2016.

Reprezentanţi ai postului Fox News, favorabil lui Trump, şi-au justificat decizia de a trece totul sub tăcere, din raţiuni strict jurnalistice: nu au reuşit să verifice toate informaţiile. Cei de la Fox au spus ca ştirea nu întrunea standardele lor jurnalistice , în ciuda faptului că fusese confirmată de managerul actriţei de la acea vreme şi că reporterul văzuse documentele care atestau faptul că actriţa fusese plătită să nu spună nimic.

La momentul respectiv şi alte instituţii de presă au luat legătura cu actriţa în vederea unor interviuri. Însă la un moment dat ea a refuzat să mai comunice cu ei şi şi-a anulat apariţiile. Potrivit ziarului Wall Street Journal, în octombrie 2016, avocatul personal al lui Trump, Michael Cohen, a aranjat o plată de 130.000 de dolari în schimbul tăcerii şi a discreţiei totale din partea femeii. Acum cei doi neagă vehement informaţiile.

Preşedintele SUA ar fi avut o relaţie cu o actriţă de filme pentru adulţi. Cum a ascuns-o
Preşedintele SUA ar fi avut o relaţie cu o actriţă de filme pentru adulţi. Cum a ascuns-o
VIDEO PROTVPLUS.RO
autor atac, Cherif Chekatt
Autorul atentatului de la Strasbourg încă nu a fost prins. Descoperirea îngrijorătoare făcută de anchetatori
Bărbat prins timp de două zile în canalul de aerisire a unui restaurant. Cum a fost găsit
VIDEO din dronă cu accidentul feroviar din Turcia: cel puțin 4 morți și zeci de răniți
Prinţul Harry, întâlnire cu Tom Hardy. Proiectul la care vor lucra împreună
Mesajul transmis de Angela Merkel după victoria Theresei May
Proteste violente în Budapesta, după o lege controversată. Reacția lui Viktor Orban
Theresa May - agerpres
Planul Theresei May privind BREXIT, după victoria la votul de încredere
Mărturia unei turiste care a scăpat ca prin urechile acului de atacatorul din Strasbourg
Chelnerul care a salvat vieţile clienţilor în timpul atacului din Strasbourg
Doi hoţi au spart o bancă cu excavatorul. Cu ce pradă au plecat
Nicolas Maduro, despre un apropiat al lui Trump: „A fost numit să umple Venezuela de violență”
Fostul avocat al lui Trump, Michael Cohen, trimis 3 ani după gratii