Proteste organizate în Londra, cu ocazia vizitei lui Trump. Activiștii au pregătit un balon imens


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2018 08:05
Categorie: Stiri externe

La Londra sunt în plan proteste cu ocazia vizitei lui Donald Trump din 13 iulie.

Totuși, câţiva activişti cred că o idee mai bună este că președintele american să fie ridiculizat. Aşa că au dat comandă de un balon uriaş care îl prezintă pe Trump în formă unui bebeluş portocaliu, cu mâini mici, în care ţine un telefon mobil.

Donald Trump a fost acuzat că, în unele cazuri, se poartă ca un copil. Aşa şi l-au imaginat şi câţiva activişti britanici, care au comandat un balon gigantic care îl înfăţişează pe Trump ca pe un copil cu păr blond şi gura larg deschisă.

Balonul a fost umflat şi este ţinut într-un depozit. Activiştii vor să-l trimită în aer deasupra parlamentului britanic pe 13 iulie, când preşedintele american este aşteptat la Londra.

Balonul cu heliu a costat 11000 de dolari, bani strânşi în cadrul unei campanii pe internet. Americanilor le aminteşte de puiul-Trump, umflat cu ocazia unui protest faţă de preşedinte organizat în Statele Unite. De manifestaţii nu va scăpa Trump nici la Londra.

Însă activiştii care au cumpărat balonul cred că alta trebuie să fie abordarea.

"De Donald Trump trebuie să râzi", susține aceștia.

Ei i-au cerut primarului Londrei să le permită să ridice balonul în aer în inima oraşului. Prima petiţie le-a fost respinsă. Dar susţin că nu vor renunţa şi că, oricum, au un plan de rezervă.

"Bebeluşul Trump va zbura, vă promit", asigură activiștii.

Se zvoneşte că, odată ajuns în Marea Britanie, Donald Trump îşi va vizita şi terenul de golf din Scoţia. Şi, spun activiştii, "Bebeluşul Trump" adoră golful, aşa că poate va ajunge şi el acolo.

Nu ştim ce părere o să aibă Trump despre bebeluşul gonflabil, însă spune multe reacţia pe care a avut-o când, la un moment dat, un copil i-a întrerupt discursul.

"Nu vă faceţi griji, ador copiii. De fapt, glumeam. Mai bine îl scoateţi de aici", a spus atunci Trump.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO