Prostituatele de lux din Madrid au intrat in greva. Nu vor sa mai acorde servicii bancherilor

22-03-2012 07:29

fata

Cea mai mare organizatie profesionala de escorte de lux din Spania a anuntat ca membrele sale au intrat in greva si ca nu mai ofera niciun serviciu angajatilor din banci.

Este vorba despre o greva totala in domeniul serviciilor sexuale, pe perioada nedeterminata, impotriva angajatilor bancilor pana cand acestia vor incepe sa acorde credite de consum persoanelor fizice, IMM-urilor si companiilor spaniole.

Ideea acestei greve a aparut dupa experienta uneia dintre fete, membra a organizatiei, pe nume CP Lucia, care in timpul conferintei de presa organizata la Madrid le-a spus ziaristilor prezenti cat de incantat era unul dintre clientii sai fideli de ce face la serviciu.

"Imi spunea ca de luni de zile tot ceea ce face la munca este sa imprumute sute de milioane de euro la o dobanda de 1% a Bancii Centrale Europene, si imediat sa parieze banii pe datoria publica europeana si produse extrem de specializate, cum ar fi CDS-uri si fondurile speculative de marfuri, cu randamente cuprinse intre 3 si 7%.

Diferenta obtinuta astfel intra in buzunarul sau. Intr-o zi m-am saturat si a zis: Destul, iti ajunge! Iesi afara si uita de mine si de trupul meu pana cand te faci om responsabil fata de societatea asta.

Primul impuls al clientului a fost acela de a ma ameninta ca nu o sa mai am bani de intretinere si ca o sa ajung pe drumuri.

Insa trei zile mai tarziu a revenit si a acordat organizatiei din care fac parte o linie de credite pentru IMM-uri, iar mie mi-a acordat un imprumut ca sa-mi iau o masina. Asa am realizat ca prin asemenea proteste am putea avea din nou parte de credite de la banci."

Confederatia bancara spaniola a solicitat in mod oficial infiintarea unui serviciu care sa asigure mediere si consultanta cu clientii dar si cu guvernul, pentru a debloca conflictul cat mai curand posibil.

Departamentul de competitivitate al Ministerului Economiei de la Madrid, condus de Luis de Guindos, recunoaste ca lipsa unei legislatii in acest domeniu face foarte dificila misiunea guvernului de a interveni in conflict.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Infecția cu SARS-COV 2 și medicația anti-coagulantă

02:55
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26