Propunere socanta in Turcia. "Legalizati poligamia!". Barbatii, structurati genetic sa insele

Dată publicare: 30-05-2011 11:55
Dată actualizare: 08-06-2012 05:48


Femeie musulmana

Asta cere Sybil Yurezin, un cunoscut consultant de familie din Turcia, justificand aceasta solicitare prin faptul ca barbatul este infidel prin natura sa.

"Barbatul este structurat genetic sa insele. 85% dintre barbati isi insala sotiile. Prin urmare ar fi mult mai indicat sa se legalizeze poligamia, iar femeile sa fie aparate prin lege", este de parere Sybil Yurezin.

Aceasta mai spune ca doar asa femeile nu vor mai fi abandonate. A mentionat exemplul personal si a spus ca niciodata nu s-a opus ca sotul sau sa aiba a doua nevasta.

O asa declaratia vine dupa ce un scandal a izbucnit in Turcia unde un politician a fost filmat in ipostaze intime cu o tanara. Acesta a iesit nepatat pretextand ca amanta este de fapt cea de-a doua lui sotie. Poligamia este interzisa in Turcia printr-o lege datand din 1926, casatoria civila fiind permisa doar o singura data. Coranul permite pana la patru mariaje, dar trei sunt recunoscute doar de societate, nu si de legea civila. Dar pratica convietuirii cu mai multe sotii este la ordinea zilei in Turcia.

"Pana la urma, poligamia este in interesul primei sotii. Barbatul cauta in femeie o prietena si o partenera sexuala, mama pentru copii si gospodina. Daca o femeie nu indeplineste toate aceste conditii, se poate astepta sa fie inselata. In cazul unui divort, femeia pierde, nu castiga. Daca femeile ar analiza avantajele poligamiei mult mai profund, ar putea vedea adevarata salvare", a mai spus consilierul.

Cititi si:

Unde s-ar interna si ministrul Cseke, in Romania? Cele 7 spitale de top

Povestea lui Costica Anton, analfabetul: "Din generatie in generatie ramane prostimea!"


 

Sursa: Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO