Problemele continua pentru Schumacher. Aflat in continuare in coma, pilotul e anchetat pentru un accident provocat in 2013

Ultima actualizare: 24-04-2014 07:02
Michael Schumacher

Michael Schumacher, care se afla in coma indusa inca din 29 decembrie, este acum anchetat pentru un accident provocat in orasul Bormujos, din Sevilia (Spania), in noiembrie, anul trecut. Fostul pilot ar fi acrosat un motociclist, intr-un sens giratoriu.

Schumacher ar fi lovit un motociclist, dupa ce nu i-a acordat prioritate intr-un sens giratoriu.

Totul s-a petrecut pe 17 noiembre 2013, pe cand fostul pilot de Formula 1 se afla in vacanta, in Spania. Acesta conducea un Audi A4 inchiriat si, in urma impactului, motociclistul (Francisco M.A.) si-a fracturat incheietura mainii. Francisco a depus plangere pentru a-i fi suportate costul ingrijirilor medicale, precum si al costumului, ceasului, castii si motocicletei.

Potrivit politiei locale, citata de ziarul Marca, vina ar fi apartinut lui Schumacher, pentru neacordare de prioritate. Se ia insa in considerare si faptul ca portiunea de drum in cauza era slab luminata.  Este insa putin probabil sa se ajunga la proces, avand in vedere ca firma care a oferit masina spre inchiriere si-a asumat raspunderea si, mai degraba, cele doua parti vor ajunge la o intelegere privind despagubirile.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO