Primul mesaj al Mădălinei, iubita românului ucis la Londra

Ultima actualizare: 03-01-2019 23:07
Tudor Simionov,

Mădălina, iubita lui Tudor Simionov, a postat joi pa Facebook primul mesaj după tragedie. Tânăra îndurerată le mulțumește tuturor pentru susținere.

 

 

”În noaptea dintre ani, iubitul meu şi cel ce urmă să-mi fie soţ, Tudor Simionov, a fost înjunghiat adânc în inimă, la locul de muncă. Pierderea este imposibil de realizat. Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite în aceste momente. Vestea morţii neaşteptate ne-a îndurerat pe toţi. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere.

Pentru că sunteţi în număr mare cei ce doriţi să aflaţi detalii despre repatriere şi pentru că ele nu sunt stabilite momentan, toate aceste lucruri vor fi făcute publice după stabilirea lor”, a scris Mădălina pe Facebook.

Tudor Simionov, canotor dinamovist, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde era bodyguard la un club de noapte. El şi-a apărat colegii, fiind considerat erou de presa engleză.

Poliţiştii londonezi au făcut o primă arestare în cazul românului Tudor Simionov, ucis în noaptea de Revelion. L-au reţinut pe fiul unui temut imam închis pe viaţă pentru 11 acuzaţii legate de terorism.

Suspectul de 26 de ani s-ar fi aflat în zonă în momentul atacului, înarmat.

Tudor Simionov este plâns în ţară de prieteni şi foştii colegi de la clubul Dinamo. Bărbatul, sportiv de performanţă, a fost medaliat cu bronz la campionatul european al canotorilor veterani.

Sportivul lucra în echipa de securitate a unui club exclusivist din London’s Park Lane, iar la 5 dimineaţa, un grup de indivizi a încercat să intre cu forţa în club, înarmaţi cu săbii şi cutite.

Simionov şi colegii lui s-au opus, iar în incidenteul care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, după ce a sărit să-şi apere colegii.

Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul său.

Doi dintre colegii săi, de 29 şi 37 de ani, şi o femeie de 29 de ani, au fost răniţi în incident, însă se află în afara oricărui pericol.

Un bărbat de 26 de ani a fost arestat în urma acestui incident.

Simionov avea 33 de ani şi plecase în Anglia de două luni, pentru a-şi continua studiile masterale, el fiind absolvet al facultăţii de Marketing la ASE Bucuresti

Potrivit CS Dinamo, el a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo.

Anul acesta ar fi trebuit să se însoare cu prietena lui, Mădălina Anghel, care îl însoţise la Londra.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO