Primele imagini din supermarketul in care Amedy Coulibaly a luat 19 oameni ostatici au fost date publicitatii. VIDEO

Ultima actualizare: 17-01-2015 01:39
Amedy Coulibaly

Primele imagini cu atacul de la un supermarket din Paris, unde teroristul Amedy Coulibaly care a ucis o politista si alti patru oameni, au fost date publicitatii.

Filmarea surprinsa pe camerele de supraveghere din magazin, il arata pe Coulibaly purtand o vesta anti glont, in timp ce unul dintre ostatici sta cu fata la perete, cu mainile in aer.

In imagini, apare si una dintre victimele teroristului, cel mai probabil Yohan Cohen, un tanar de 22 de ani care a incercat sa ii ia mitraliera lui Coulibaly intr-un moment de neatentie.

"Coulibaly a lasat jos una dintre cele doua arme automate si un tanar a incercat sa o ia. Dar Coulibaly a fost mai rapid si l-a impuscat in gat", a povestit Sophie, una dintre supravietuitoarele atacului.

In timpul atacului, Coulibaly le-a cerut angajatilor sa distruga camerele de supraveghere si tot ce filmasera pana atunci. Insa imaginile aparute azi ar fi fost stocate direct pe un hard drive extern.

Imaginile au fost surprinse cu patru ore inainte ca politistii sa-l ucida pe Coulibaly. 

In total, 19 oameni au fost luati ostatici in atacul de la magazinul evreiesc. Dintre acestia, trei au fost impuscati pe loc, in timp ce altii au reusit sa se refugieze in camera frigorifica a supermarketului din Paris.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO