Prima nunta regala din ultimii 70 de ani, in Albania. O cunoscuta actrita s-a casatorit cu Printul Mostenitor Leka II. FOTO

Dată publicare: 09-10-2016 16:14
Dată actualizare: 12-10-2016 07:15


nunta regala Albania

In Albania a avut loc a doua nunta regala din istoria tarii si prima din ultimii 78 de ani.

Printul-Mostenitor Leka al II-lea s-a casatorit cu logonica sa, actrita albaneza Elia Zaharia. Ceremonia fastuoasa a avut loc la Palatul Regal din Tirana, unde au fost prezente peste 20 de familii regale din intrega lume si 100 de invitati aristocrati, conform Yahoo.com

Printre oaspeti au fost si Principesa-Mostenitoare Margareta si Principele Radu, Regina Sofia a Spaniei si Printul-Mostenitor Alexandru al II-lea al Serbiei.

Cuplul regal s-a logodit in 2010, in Paris, dar au inceput pregatirile pentru ziua cea mare cu doar cateva luni in urma. Rochia  simpla, dar eleganta a miresei a atras toate privirile invitatilor.

Familia regala a Albaniei a fost alungata din tara in 1939, atunci cand tara a fost invadata de fascisti. Dupa Al Doilea Razboi Mondial, cand comunistii au venit la putere, Regele Zog, bunicul Regelui Zeka, si familia sa au fost considerati tradatori, li s-au luat toate drepturile de conducere si au fost scosi din cartile de istorie.

Familia regala s-a reintors in  tara dupa 1990. Mireasa, in varsta de 33 de ani, este o cunoscuta actrita in Albania.
 

Sursa foto: Agerpres

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO