Presedintele Cehiei, amenintat cu un pistol de jucarie. Vaclav Klaus si-a desfiintat garzile de corp

Ultima actualizare: 18-10-2012 20:09

Emotii puternice pentru presedintele Cehiei, care s-a trezit cu un pistol indreptat spre el, in timpul unei vizite in nordul tarii. Un individ in tinuta de camuflaj a tras cu o arma care s-a dovedit, din fericire, de jucarie.

Jucaria semana insa cu a arma veritabila, iar Vaclav Klaus si-a acuzat garzile de corp de incompetenta. Incidentul a fost surprins de reporterul televiziunii Nova, care a reusit sa stea de vorba si cu protestatarul.

Presedintele Vaclav Klaus se oprise alaturi de multimea care l-a intampinat cu simpatie. Vorbea cu oamenii si strangea mainile intinse spre el. Dintr-o data, in multime se aud sunete metalice ca de arma.

Un tanar imbracat in tinuta de camuflaj chiar trage cu un pistol care parea real. In jur, oamenii se uita la el speriati. Iar agentii de protectie intorc capul, dar parca intervin cu incetinitorul. O echipa de filmare de la Nova TV a surprins momentul.

Din fericire, pistolul s-a dovedit o jucarie. Tanarul, care a incercat astfel sa le transmita un mesaj autoritatilor locale, a stat de vorba cu reporterul de la Nova TV inainte de a fi arestat.

Vaclav Klaus, in varsta de 71 de ani, cunoscut pentru euro-scepticismul sau, n-a fost ranit. Insa si-a desfintat garzile de corp dupa incident.

"Sunteti niste nulitati" , le-ar fi spus presedintele.

"Pistolarul" a fost arestat si dus la interogatoriu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO