Povestea incredibila a doua surori diagnosticate cu cancer la interval de 48 de ore

09-10-2011 13:14

fete

Daily Mail a facut publica povestea de-a dreptul incredibila a doua surori, care intr-un interval de numai 48 de ore au aflat ca sufera de diferite forme de cancer, una de leucemie, alta de limfomul Hodgkin.

Leanne Barber, in varsta de 29 de ani, a fost prima diagnosticata cu leucemie, iar la numai 2 zile de la vestea devastatoare si sora ei, Hayley Todd, de 22 de ani, a fost anuntata ca sufera de o alta forma de cancer.

A fost ingrozitor sa aflam amandoua ca avem cancer. Cu cateva saptamani inainte am fost impreuna sa vedem filmul “My Sister’s Keeper”, pelicula in care una dintre surori are cancer si moare in final. Filmul ne-a emotionat pana la lacrimi si nu ne-a trecut nicio secunda prin cap faptul ca peste putin timp ne vor confrunta cu aceeasi drama. Acum, dupa ce am depasit cu bine cumpana si am invins maladia, suntem foarte fericite. Ne-am ajutat si sustinut reciproc”, povesteste una dintre surori.

Leanna a observat prima data o vanataie pe picior in 2009.

“La inceput nu am luat-o in seama. M-am gandit ca m-am lovit si am uitat. Apoi alte vanatai mi-au aparut pe brate”, povesteste femeia.

Leanna si-a sunat mama si a rugat-o sa o insoteasca la spital. Medicii i-au facut o serie de analize si au anuntat-o ca are leucemie.

“Am inceput sa plang. Eram socata. Boala era atat de avansata incat am fost imediat transportata la spital pentru tratament. Sufeream de aceeasi boala ca fata din film. Nu imi doream sa mor. Sora mea a venit la spital si a acceptat sa-si faca analize pentru a vedea daca suntem compatibile pentru transplant”, a mai povestit femeia.

Hayley a aflat atunci ca sufera de limfomul Hodgkin, o alta forma de cancer.

Cele doua surori au inceput un tratament agresiv de chimioterapie, iar acum sunt perfect sanatoase.

Mi-am pierdut o parte din par, iar sora mea l-a pierdut pe tot. Ea a purtat o peruca si eu extensii. Ne-am incurajat reciproc. Mama statea ba cu una, ba cu cealalta. Este incredibil ca am supravietuit amandoua. Nu am reusit sa ne ajutam altfel decat prin incurajari, luptam amandoua pentru propria noastra viata”, a povestit Leanne.

Sursa: Daily Mail

Tags: cancer, sanatate,


VIDEO PROTVPLUS.RO