Ziua mame, bone sau profesoare. Noaptea, depravate. Adevarul despre femeile care au socat Anglia

09-10-2011 10:36

Marea Britanie

Consumul excesiv de alcool al femeilor din Anglia a devenit unul dintre principalele subiecte ale presei. Aproape in fiecare zi publicatiile trateaza aceasta problema si incearca sa gaseasca o explicatie pentru comportamentul englezoaicelor.

Ziua sunt mame, sotii, asistente medicale, profesoare, intr-un cuvant femei respectabile, insa odata cu lasarea serii par sa se transforme in personaje de-a dreptul depravate.

Strazile din Londra, si nu numai, sunt pline seara de seara de femei bete, cazute pe trotuar si imbracate una mai vulgar ca alta.

In fiecare saptamana ritualul este acelasi: grupuri de patru, cinci fete isi pun cele mai scurte rochite si ies in oras. Odata ajunse in pub beau pahar dupa pahar pana cand nu mai stiu de ele.

Pare sa se dea o competitie tacita intre ele: cine poarta cea mai indecenta tinuta, cine consuma cel mai mult alcool sau cine rezista pana la primele ore ale diminetii.

Intrebate ce le indeamna la dezmat, femeile nu au un raspuns clar, tot ce stiu este faptul ca acest lucru nu le aduce fericirea, insa continua sa o faca noapte de noapte.

“A doua zi ma trezesc cu o durere de cap ingrozitoare, dar asta nu inseamna decat un singur lucru: ca am avut o noapte de exceptie”, spune una dintre femei.

Daca as da peste vreun pacient, m-as ascunde. Nu ar fi bine pentru imaginea mea profesionala. Dar atata vreme cat munca nu imi e afectata, nu vad de ce nu as continua cu astfel de distractii”, explica o asistenta medicala.

Faptul ca femeile consuma atat de mult alcool e un semn de disperare, suparare, durere si singuratate. Nici ele nu constientizeaza acest lucru. Aceste trairi nu sunt depasite prin alcool. Daca nu isi recunosc problemele la timp, acest lucru le poate distruge intreaga viata”, este de parere un terapeut.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO