Postul platit cu 200.000 de dolari, de care toata lumea fuge. Cine este omul cu care nimeni nu vrea sa lucreze

Dată publicare: 18-04-2014 17:30
Dată actualizare: 21-04-2014 08:35


Bill de Blasio

In ciuda unui salariu foarte atractiv, de 200.000 de dolari pe an, primarului metropolei New York, Bill de Blasio, nu reuseste sa gaseasca o persoana care sa ocupe postul de director de comunicare.

Cele trei persoane care au fost intervievate pentru post au refuzat sa coordoneze relatia lui de Blasio cu presa. deoarece, in ciuda unei campanii agresive de schimbare a perceptiei publice, relatia primarului cu presa nu este una dintre cele mai bune, scrie The New York Post.

"Cred ca tabara primarului a subestimat cat de importanta e colaborarea cu presa. Ei nu ii privesc pe jurnalisti ca parte a electoratului. Au nevoie de cineva care sa intervina si sa le recastige jurnalistilor increderea", a declarat un apropiat al democratilor din New York.

Printre persoanele contactate s-a numarat si jurnalistul Blake Zeff, dupa ce acesta a atras atentia politicenilor cu un editorial intitulat "Cum ar putea sa-si rezolve de Blasio problema cu presa."

Consilierii primarului de Blasio nu sunt multumiti de modul in care presa a scris despre mandatul lui de Blasio, care se reflecta si in rezultatul sondajelor de opinie. Doar 49% dintre locuitorii New York-ului au fost de acord cu masurile luat de noua administratie, conform unui sondaj realizat de New York Times. Bill de Blasio a preluat mandatul la 1 ianuarie 2014, dupa ce a castigat voturile a 73% dintre locuitorii orasului.

Ocupantul acestui post ar urma ca castige aproximativ 200.000 de dolari anual, in timp ce primarul castiga 225.000 de dolari.

Sursa: New York Times


VIDEO PROTVPLUS.RO