Pedeapsa incredibila pe care a primit-o un tanar care racola minori pe Facebook si ii molesta sexual

Ultima actualizare: 06-05-2012 13:32
Facebook

Callum Dower, in varsta de 19 ani, a fost condamnat in Marea Britanie pentru molestarea sexuala a unor baieti pe care ii racolase folosind retele de socializare. Afla din text ce decizie de neinteles a luat judecatorul care s-a ocupat de caz.

Callum Dower a fost condamnat la trei ani de munca in folosul comunitatii pentru molestarea sexuala a unor baieti pe care ii racolase pe Facebook.

Ciudat este insa ca judecatorul care a dat aceasta sentinta nu i-a interzis tanarului sa mai acceseze asemenea site-uri. El a considerat ca interdictia ar fi prea severa si ar afecta grav viata sociala a baiatului.

Dower a fost acuzat in repetate randuri ca se folosea de retele de socializare pentru a obtine poze sexy cu baieti minori. Daca tinerii refuzau sa intre in jocul lui, ii contacta din nou, folosind profilul online al unei fete.

Instanta nu i-a interzis sa mai foloseasca internetul pentru a-si satisface dorintele erotice, ci i-a dat numai un avertisment.

In schimb, angajatii Facebook au reactionat imediat si au sters profilul online al lui Dower. Ei au declarat ca regulile interne ale retelei le interzic celor condamnati pentru delicate sexuale sa mai foloseasca acest mediu de socializare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO