Patru romani arestati la Milano pentru proxenetism

Ultima actualizare: 17-09-2012 19:24

Fetele erau vandute in schimbul catorva mii de euro chiar de parintii lor, care stiau foarte bine ca le trimit pe strazile din Italia.

Seful gruparii, un barbat in varsta de 45 de ani, pusese la cale o adevarata retea de proxenetism. Il ajutau chiar fiii sai, in varsta de 24 si 25 de ani. Toti sunt acum dupa gratii.

Fetele erau cumparate in Romania, chiar de la parintii lor, si ajungeau in Italia cu ajutorul unei romance in varsta de 39 de ani. Cocarica Constantina isi vanduse la randul ei propria fiica pentru 4.000 de euro. Odata ajunse in Italia, tinerele erau inchise, batute si amenintate cu moartea daca refuzau sa se prostitueze. Intr-o luna, ele reuseau sa stranga peste 20.000 de euro.

Cei patru romani sunt acuzati de violenta sexuala, exploatare, rapire si proxenetism. Mai mult, anchetatorii sustin ca arestatii sunt implicati si in cazul sinuciderii unei tinere ucrainience care, pentru a scapa de cosmar, s-a aruncat in gol de la etaj si a murit in vara anului 1997. La aceasta ancheta au participat si politisti romani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO