Panica la bordul unui avion Hawaiian Airlines: "Cabina s-a umplut cu fum, iar pilotul era inspaimantat"

Ultima actualizare: 06-05-2015 06:54
Hawaiian Airlines

Panica la bordul unui avion al companiei Hawaiian Airlines, dupa ce pasagerii au vazut cum cabina se umple cu fum, iar aeronava a efectuat o aterizare de urgenta.

Zborul 24, avand 224 de pasageri la bord, decolase abia de 10 minute spre destinatia Oakland, California, cand unul dintre motoare a cedat. Oamenii nu numai ca au simtit cum avionul pierde altitudine, dar la scurt timp, cabina a inceput sa se umple cu fum, scrie Daily Mirror.

Mai mult, pasagerii ingroziti au primit vestea ca vor ateriza de urgenta de la pilotul care parea a fi si mai inspaimantat decat ei, spun oamenii.

Aeronava a aterizat in siguranta, iar pasagerii au fost evacuati, iar doi dintre acestia au avut nevoie de ingrijiri medicale.

"Cam dupa opt minute de zbor, pilotul a inceput sa ne vorbeasca. Parea foarte speriat, nici nu putea sa articuleze bine cuvintele. Ne uitam unii la altii si am crezut ca vom muri cu totii", a povestit unul dintre pasageri.

Avionul a mai stat in aer inca 20 de minute dupa ce motorul s-a oprit, ceea ce li s-a parut o vesnicie celor aflati la bord.

"Avionul nu mai statea drept si nu mai urca. Se simtea miros de fum, oamenii au inceput sa tuseasca", a spus o alta pasagera.

Deocamdata, nu este clar de ce motorul avionului s-a oprit. Autoritatile au pornit o investigatie pentru anchetarea incidentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO